RAKENNUSPALVELU VÄNSKÄ OY

Kotitalous. Muistathan, että korjausrakentamisen työt ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Ota yhteyttä ›

Saneerauspalvelut Joensuun alueella

Ikääntyneet tai muista syistä vaurioituneet rakenteet uudistuvat korjausrakentajan käsissä. Meidän saneerauspalvelumme mukautuvat monenlaisiin kirvesmiestöihin sekä sisä- että ulkopinnoilla. 

Meiltä voit tilata esimerkiksi:

  • Julkisivuremontit
  • Kylpyhuoneremontit
  • Saunaremontit
  • Väliseinien purku- ja rakennustyöt
  • Laatoitustyöt
  • Lattiaremontit

Ja monet muut. Korjauta tilat hyvissä ajoin, niin vältät mahdolliset huonokuntoisten rakenteiden aiheuttamat vauriot ja samalla suuremmat kustannukset. Uudistetut tilat nostavat myös mukavasti rakennuksen arvoa, lisäävät sen käyttöikää sekä tietysti käyttömukavuutta. 

Omakotitalot, terassit, piharakennukset, rivitalot ja muut kohteet, joissa on aika tehdä korjauksia, ole meihin yhteydessä, niin suunnittelemme ja toteutamme saneeraustyöt varmana laatutyönä. Palvelemme Joensuun sekä muun Karjalan alueella. 

Ota yhteyttä ›

Uudisrakennukselle tarvetta?

Saneerausten rinnalla rakennuspalveluihimme kuuluu uudisrakentaminen. Mikäli siis korjattavaa ei löydy tai ehkä löytyykin, mutta tontille olisi rakennettava myös terassia, autotallia tai muuta uudiskohdetta, me hoidamme työt. 

Korjaus- ja uudisrakentaminen on yksityisasiakkaiden lisäksi yritysten käytettävissä, myös alihankintana. Jutellaan toiveistasi!

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita